Українська співачка MamaRika, справжнє ім'я якої Анастасія Кочетова, взяла участь у розважальному шоу "Караоке на колесах", де розповіла пікантні подробиці з особистого життя.

Ще кілька років тому MamaRika зізналася, що у неї були інтимні стосунки з дівчиною. З тих пір співачка неохоче говорить на цю тему. Та це й не дивно. Настя вже давно зустрічається з відомим актором і гумористом Сергієм Середою, а в січні цього року він запропонував їй вийти заміж, на що дівчина відповіла згодою.

Незважаючи на всю сьогоднішню ідилію в житті, MamaRika все ж таки зважилася поговорити про свої колишні стосунки. У новому інтерв'ю Настя розповіла про інтимний досвід з дівчиною.

"У мене колись було одностатеве кохання. Класно! Побешкетувати і вистачить", - зізналася артистка в програмі "Караоке на колесах" ведучому Славі Дьоміну.

Також MamaRika поділилася, що під час одностатевих стосунків купувала інтимні іграшки в секс-шопі.

"Ну як без допомоги сучасних пристосувань? Якось треба давати собі раду в такій складній ситуації", - розповіла співачка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Втім, за словами Насті, інтимні стосунки з чоловіками їй подобаються більше.

"З одним, з моїм", - уточнила MamaRika.

Нагадаємо, українська співачка Анастасія Кочетова, більш відома як MamaRika, пояснила, чому вона перенесла дату свого весілля.

Хоча з часу заручин зіркової пари минуло більше 10 місяців, проте весільної церемонії ще не відбулося.

"У нас зараз багато роботи, ми переїжджаємо на нову квартиру, плюс у нас в планах покупка машини, а ще нові кліпи. Я більше скажу, тут вже питання дітей виникало. Спочатку я хотіла, та Сергій буксував, тепер він хоче, а я вже відмовляюся, тобто стільки зараз питань. Ми реально все переносимо. І весілля знову ж так само ", - пояснила MamaRika.

Як повідомляв портал Знай.ua, MamaRika представила на суд шанувальників новий відеокліп на композицію "ХХДД", в якому постала у відвертому образі.

Також Знай.ua писав, співачка MamaRika дала ексклюзивне інтерв'ю нашому виданню.