Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила привідкрити завісу своїх праць - виявляється, вона не тільки готується до концерту, який переплюне Мадонну (про що хвалилася близько року тому), але ще і пише книгу. Так, артистка, взявши на руки кота, зізналася, що на досягнутому не зупиниться.

"Мої дорогі. У кожного є своя історія. А якщо ви самі увійшли в історію Росії або стали її частиною своєю творчістю, досягненнями та добрими справами, то це вже грандіозне звершення. 👍🏼 Після всього, що створила в творчості я, мені можна було б просто сидіти на дивані і писати мемуари і насолоджуватися розкішшю життя мого.👍🏼 Але. Я пишу зараз серйозну книгу. Не зупиняюсь на досягнутому. Танцюю, співаю, радуюю глядачів і готую грандіозний проект!😉", - похвалила себе кохану Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Настя, як завжди Вам можна тільки позаздрити - вечорами то палець між сідниць, то танець🐣, про п'яне марення вже й не варто казати, а з ранку серйозні проекти. Який препарат так діє?", "Увійшла В історію Росії як найбільш питуща недобалерина.", ""Я б могла просто сидіти на дивані і писати мемуари, але ні - замість усього цього я бухаю!" 😂😂😂", "З ранку пише книгу серйозну ☝🏼,а ночами по двору п'яна 🥴 скаче.. 🤦🏻‍♀️ Про коня і грандіозне шоу, якому сама Мадонна позаздрить , я взагалі мовчу 🙈", "Я уявляю цей майбутній шЭдЭвр😂🤣 з твоїм словниковий запасом як у Еллочки-людожерки.... 🤣 Я поет, зовусь Незнайко... 😂".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.