Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість виставила дуже забавне селфі з басейну, похвалившись спортивними успіхами. Артистка зізналася, що готується до нового серфінг-року і робить профілактику сколіозу.

"Сьогодні заплив був всього на 500 метрів , але навіть ця невелика дистанція дає дуже багато енергії !!!) Вже кілька місяців майже кожен день я плаваю в басейні.
По-перше, для вагітних це відмінний спосіб розслабитися;
По-друге , профілактика сколіозу;
по-третє, підготовка до нового серфінг-року 🏄‍♀️ 🌊.
Єяяяя ! Раніше мене палицею не можна було загнати в басейн, не люблю я ці переодягання, прохолодну воду 😬😬😬, дурна гумова шапочка , потім ще і волосся сушити треба цілу годину 🤦🏼‍♀️ Коротше, у мене завжди було дуже багато причин, щоб не йти на плавання, але як тільки з'явилася мета 🎯, всі причини відпали самі собою. Зараз я старанно працюю над затримкою дихання. Адже якщо хвиля накриває з головою, ти не маєш поняття , коли знову зможеш виринути і набрати повні легені кисню. (Думаю, багато хто з вас розуміють, про який хвилі йде мова). Наскільки ви можете затримати дихання під водою? Перевіряли?
Я поки можу на 47 секунд. ", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Красуня навіть у шапочці 😘", "Молодчина мати😘😘😘😘", "Яка ви молодець 😍😍, приклад для наслідування😍🙏🏻", "Регіночка, головне йти до своєї мети! Нехай навіть і маленьким кроками, але регулярно!", "Коли термін? Щось ти довго ходиш😂👌".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.