Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість показала свою найкращу подружку, з якою вони схожі як дві краплі води. Так, дівчата в ніжних, але дуже коротких вбраннях виставили напоказ апетитні форми.

"Це моя найкраща подруга @jessieserra 💞 Вона така багатогранна: чудова матуся, успішна бізнес-вумен, одна з найкращих у світі татуїровщиць перманентного макіяжу, такааа смішна і одна з найкрасивіших душ, з якими я коли-небудь зустрічалася! Я вважаю себе благословенною, адже маю таку найкращу подругу, ну і сестру 🙌🏼💞 PS вибачте, хлопці, вона вже заміжня 😜", - поділилася емоціями Чері. За 19 годин кадр набрав майже 127 тис. лайків. Фолловери ж почали засипати дівчат компліментами і відзначати, що вони схожі між собою, наче сестри-близнючки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері уместила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.