Відома американська співачка, репер, автор власних пісень і актриса Нікі Мінаж часто виставляє в Instagram пікантні знімки. Нещодавно знаменитість похвалилася прем'єрою кліпу на трек "GoodForm", який виконала разом з Ліл Уейном. Так, артистка виставила спільне фото з дуже апетитними дівчатами, серед яких не відразу можна знайти саму Нікі.

За 11 годин кадр зібрав майже 1,2 млн. лайків. Фолловери не пройшли повз і почали пускати слину, називаючи дівчат "лялечками" і "королевами". Деякі навіть почали сперечатися, хто красивіше - блондинки чи брюнетки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Нікі Мінаж перевтілилася в сексуальну русалку. Варто відзначити, що в новій фотосесії артистка позувала топлес, не соромлячись показувати величезний бюст.

Також Мінаж вже давненько інтригує фанатів яскравим кліпом, який може позмагатися з фільмом для дорослих. Зовсім нещодавно на своїй сторінці в Instagram знаменитість показала новий знімок в еротичній червоній білизні і панчохах в сітку.