Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася тим, як відсвяткувала своє 24-річчя. Так, дівчина відзначила свято в колі друзів в одному з елітних нічних клубів в Майямі, позуючи в дуже короткій сукні на тлі величезного торта в повний зріст.

"Дякую вам за вітання і підтримку моя сім'я, друзі і фанати. Люблю вас всіх!", - лаконічно поділилася емоціями Квітко. За 15 годин серія кадрів зібрала 175 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати форми дівчини, проте були й ті, хто зазначив, що це на неї і не сукня, а туніка.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.