Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, часто радує шанувальників спокусливими фото. Однак у цей раз, без відома Насті, у мережу злили фотографію, на якій вона позує повністю голою.

Так, на знімку Каменських сидить у спокусливій позі повністю голою, на ній тільки золотисті босоніжки. Однією рукою вона обхопила коліна, таким чином прикриваючи величезний бюст, другу руку Настя задерла кудись вгору. Волосся артистки розпущене, а на обличчі зухвалий макіяж.

Зазначимо, що фотографія з'явилася на сторінці kamenskih_com, яка не є офіційною сторінкою зірки. До того ж, шанувальники Каменських засумнівалися, що фото справжнє. Користувачі впевнені, що це фотошоп, щоб осквернити Настю і її творчість.

Раніше повідомлялося, що Каменських в леопардових лосинах довела шанувальників до істерики. Українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в дивному вбранні. Так, на знімку співачка постала перед шанувальниками у довгій теплій сірій туніці, леопардових лосинах і утепленій джинсовій курточці. На ногах артистки білі кросівки зі шкарпетками. Волосся Настя розпустила і позує з рукою біля обличчя, на якому майже немає макіяжу. Фотографію Настя не підписала, залишила лише кілька хештегів. Шанувальникам знімок сподобався, але деякі зробили зауваження Каменських, що її вбрання дивне.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Нагадаэмо, Каменських після Хеллоуїна "заснула" під парканом. Співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій показує всім новенький спортивний костюм.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.