Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто тішить своїх шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не зрадила своїм принципам і знову виклала у мережу фото, на якому позує у відвертому вбранні і вульгарній позі. На чорно-білому фото артистка позує у відвертому бюстьє, поверх якого наділа латексну жилетку. Таким чином шанувальники можуть гарненько розглянути "душу" Сєдокової. На обличчі співачки яскравий макіяж, а об'ємне волосся пишними локонами спадає на плечі.

У підписі до фотографії Анна Сєдокова написала "Мені так подобається це фото. А тобі?". Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Треба сказати, що такий образ сподобався далеко не всім, а віддані шанувальники все ж засипають зірку компліментами.

"Так ти мені подобаєшся", "Дуже гарне фото", "Божеволію від цього фото і від вас", "Дуже круте фото", "Красуня", "Все псує ніс, або потрібно було брати інший ракурс. І так, груди, губи, вилиці, попа зроблені, чому не ринопластика?", "Шикарна, що ще сказати", "Левиця", "Добре виглядає", "Сексі", "Супер", "Найкраща", "Аня, ти дуже красива. І тонкої душі людина", "Аня, ви така нереальна красуня, от би всім так виглядати у 35 років", - пишуть фоловери у коментарях до фото Сєдокової.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Напомним, Анна Седокова на пляже в Дубае разделась, чтобы почитать.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".