Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує під час церемонії "M1 Music Awards 2018". Як виявилося, артистка стала "Співачкою року" в Україні.

Настя вийшла в світ у досить відвертому вбранні. З одягу на ній була лише прозора блуза, зшита на манер золотої кольчуги, яка майже не прикривала шикарні форми актриси. До того ж, Настя не одягла під неї бюстгальтер. Окремої уваги заслуговують і штани співачки – чорні, лаковані і, що привернуло загальну увагу, зі шлейфом того ж кольору. Її по праву можна назвати королевою епатажу цієї урочистої вечірки.

Також Каменських доповнила образ прикрасами виробництва власного бренду: на ній були чокер з логотипом "NK" і кільця-кастети з символікою "NK" і "FAM". На фотографіях, які з'явилися в українських засобах масової інформації, Каменських навіть трохи покривлялась.

Настя Каменських на церемонії представила яскравий перформанс високого рівня в київському Палаці Спорту. Шоу відбулося 1 грудня. Інформація про це з'явилася в Instagram-акаунті "m1ukraine". Під час головної української музичної церемонії нагородження Каменських виконала MEGAMIX з улюблених усіма хітів: "LOMALA", "Попа як у Кім", "Peligroso" і "Тримай".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Під час виступу сцена перетворилася на карту земної кулі з навігацією, яка переміщувала Настю в різні куточки світу. Глядачі поринули в атмосферу пригод і вирушили у кругосвітню подорож разом з NK: від жарких тропіків – до крижаної Арктики.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.