Популярна індійська актриса і модель Пріянка Чопра, яка є найкращою подругою герцогині Сассекської Меган Маркл, показала перші фото зі свого дівич-вечора.

36-річна Пріянка Чопра і 26-річний Нік Джонас відсвяткували весілля 1 грудня в Мумбаї. Найцікавіше, що гостей просили не знімати те, що відбувається на камери і телефони, тому офіційних фотографій з церемонії поки немає. Зате на своїй сторінці в Instagram новоспечена дружина виклала кілька знімків з дівич-вечора.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На них майбутня наречена зображена в оточенні своїх подруг, які, згідно традиції, розписують її стопи і руки спеціальними орнаментами, які символізують щастя, багатство та плодючість. До речі, хну для цього повинен подарувати особисто наречений.

Раніше ми писали, що 36-річна індійська актриса Пріянка Чопра обзавелася молодим чоловіком. Її обранцем став молодший за неї на 11 років співак Нік Джонас.

На свій день народження, 18 липня, актриса Пріянка Чопра отримала несподіваний подарунок від свого коханого – обручку і пропозицію одружитися. Зірка відповіла згодою. Про це пишуть індійські ЗМІ.

Вже через місяць пара поспішно організувала весілля. Церемонія пройшла в індійському стилі. За традицією, святкування відбулося в будинку нареченої, що в індійському місті Мумбаї.

Наречена одягла сарі жовтого кольору з коштовним оздобленням. У той же час Нік Джонас прийшов на церемонію в традиційному білому костюмі з шервани. Екзотичне весілля вже назвали церемонією року в Індії.

Зазначимо, що сім'я співака Ніка Джонаса приїхала напередодні весілля і познайомилася з родичами Пріянки Чопри. Своїми враженнями від зустрічі поділилися брати артиста – 29-річний Джо і 30-річний Кевін. Чоловіки привітали Ніка Джонаса в мережі.

Як повідомляв "Знай.uа" у мережу злили знімки Меган Маркл, користувачі не можуть повірити своїм очам.

Також "Знай.uа" писав, що Кейт Міддлтон нарешті сказала все, що думає про майбутню дитину Меган Маркл.

Знай.uа писав, 52-річна зірка "Карткового будиночка" вийшла заміж за молодого коханця.