Музикант, поет і лідер групи "Ленінград" Сергій Шнуров (відомий як Шнур) продовжує хвилювати Мережу сатиричними віршами. Так, світ побачило ще одне творіння музиканта, яким він відповів продюсеру Йосипові Пригожину. Вірш був опублікований у неділю, 2 грудня, на сторінці Шнура в Instagram. Ці рядки стали відповіддю Пригожину на те, що він обізвав лохами фанатів колективу Ленінград. На перший погляд, вірш виглядає так, як ніби Шнуров "покаявся" і подався в самоприниження і схиляння перед фігурою Пригожина, однак якщо вчитатися – то видно найтонша сатира, покликана зачепити не тільки Йосипа, але і його дружину Валерію.

Чтобы не прослыть последним лохом,
По себе людей я впредь не меряю.
Раз на русском языке петь плохо,
Буду слушать я теперь Валерию.
Там все чистенько, ну, прям как в каземате,
И во славу, несомненно, божию.
У меня ж как в жизни — мат на мате,
Да еще с моей пропитой рожею.
Пусть настигнет кара многократная.
Каюсь, был неправ, что пел, как слышится.
Забираю все слова обратно я.
Пусть камыш здесь больше не колышется

Раніше Пригожин напустився на шанувальників гурту Ленінград за те, що вони повторюють услід за Шнуровим лайливі тексти його пісень, і назвав їх лохами. Також продюсера відвідала ідея встановити за нецензурну лексику в громадських місцях штраф в 10 мільйонів рублів.

Добре, що все це в Росії, і що цього не чула наша, українська зірочка – гаряча Настя Каменських. Так, раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що Каменських зопалу выматерилась в прямому ефірі передачі Х-Фактор, де сиділа в якості судді. Це почула вся Україна!

Нагадаємо – заборона на в'їзд – український журналіст поставив зухвалого Шнурова на місце відповідь іронічним віршем.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Цим Євген Кузьменко викликав шквал емоцій у фоловерів. “Відмінно”, “Відмінно”, - вони поділилися своїми враженнями в коментарях.

30 листопада Україна заборонила в'їзд на свою територію чоловікам-громадянам Росії у віці від 16 до 60 років. Заборона буде діяти на період воєнного стану. Росія не буде відповідати дзеркально на обмеження з боку України на в'їзд в країну громадян РФ. Про це розповіла офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова.

Нагадаємо, що лідер російської групи "Ленінград" Сергій Шнуров написав вірш за мотивами вчорашнього виступу президента РФ Володимира Путіна в клубі Валдай.

Раніше “Знай.uа” писав, що Сергій Шнуров написав вірш, який присвячений розриву Російської православної церкви Константинопольським патріархатом.

Знай.uа” писав, що скандальний артист Шнурів одружився в четвертий раз, але зробив це дуже дивно.