Популярна барбадоська співачка Ріанна дуже любить епатувати публіку. Так, на своїй сторінці Instagram знаменитість показала рекламну кампанію власного бренду нижньої білизни Savage X і приміряла дуже сексуальний образ. Артистка позувала в прозорій білизні, вкритій квітами, доповнивши вбрання екзотичним вінком, сережками-кільцями, пікантними панчохами і туфлями-човниками. До речі, нову колекцію можна буде приміряти на себе вже з 5 грудня.

За 19 годин кадр набрав майже 3,3 млн. лайків. Фолловери залишилися просто в захваті від незвичайної колекції і тіла Ріанни, заваливши її компліментами. Були і ті, хто звинуватив співачку в дуже помітному фотошопі, адже її руки виглядають неприродно тонкими, а ноги -набагато довшими, ніж у реальному житті.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ріанна тепер не тільки співає пісні, а ще й зарекомендувала себе як чудовий дизайнер одягу. Красуня почуває себе впевнено в будь-якій вазі і часто демонструє свої принади на камеру.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також Ріанна показала нову обкладинку культового глянцю Vogue Великобританія за вересень. Фотосесія вийшла дуже незвичайною, і здається, артистка повернула в моду брови-ниточки.

А ще Ріанна показала рекламну кампанію власного бренду нижньої білизни Savage X, в якому приміряла на собі сексуальний образ. Артистка позувала в ніжному мереживному боді, сидячи в мильноній бульці.