Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість позувала з репером і продюсером Потапом і зізналася, що у них нарешті є одне красиве спільне фото. Артисти позували в дуже дивних вбраннях: Надя приміряла на себе кротенький білий костюм і жовту хустку, а ось Потап вразив сорочкою з анімалістичним принтом зебри і чорними штанами в паєтках.

"Лав ю! Нарешті-то у нас з'явилося гарне спільне фото)", - поділилася емоціями Дорофєєва. За годину кадр набрав майже 33 тис. лайків. Фолловери не змогли пройти повз і почали коментувати:

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.