Наприкінці 90-х співачка українського походження, котра вже давно живе та виступає в Росії, Ані Лорак активно брала участь у підтримці кандидатів та політичній агітації на виборах президента.

Зокрема, вона знялася у ролику, де "прославляла" Леоніда Кучму.

"Голосуй по уму, голосуй за Кучму. Будеш спати спокійно ти зранку. Голосуй по уму, голосуй за Кучму. Майбутнє для тебе я збережу", - йшлося в тексті композиції.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

І хоча Кароліні не раз нагадували про це, сама вона ніколи не розповідала нинішнім колегам, але мережа – велика сила, тому всі колишні вподобання, а ймовірно й підтримка за солідні гонорари там збережуться, так як користувачі не втомлюються пересилати ролик один одному.

Дивіться: Ані Лорак в ролику на підтримку Кучми

Нагадаємо, відомий український гурт KAZKA, який нещодавно спростував чутки про виступи на російській сцені, "дистанційно" нагороджено так званою "Золотою Сиреною" на премії "Вища Ліга" в російській столиці. Як повідомляв "Знай.ua", Лорак розлютила фанатів рекламою в Instagram. Також "Знай.ua" писав, Лорак похизувалася російською нагородою.