Відомий український гурт KAZKA, який нещодавно спростував чутки про виступи на російській сцені, "дистанційно" нагороджено так званою "Золотою Сиреною" на премії "Вища Ліга" в російській столиці.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

"Плакала"
"Плакала"

Звісно, українські музиканти не були присутні на церемонії нагородження, тим не менш нагороду їм все-таки відправили поштою.

"Нагорода також вирушила в Україну до групи KAZKA", - заявили російські журналісти.

гурт KAZKA
гурт KAZKA

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Варто зазначити той факт, що KAZKA отримала нагороду як "найяскравіший колектив 2018 року" за версією "Нового Радіо" за пісню "Плакала", яка зібрала понад 70 мільйонів переглядів на відеомережі YouTube.

Відомо також, що "Нове Радіо" створило ролик на пісню "Плакала" з російськими зірками на підтримку гурту. Ведучі "Вищої Ліги" пообіцяли передати нагороду українському колективу. Серед інших українських виконавців, які отримали нагороди були Ані Лорак і Макс Барських.

Варто нагадати, що в мережі з'явилася інформація, яка показує музичні вподобання українців за 2018 рік. У підсумку виявилося, що окремі колективи та виконавці змогли впоратися з різким відновленням вітчизняного музичного ринку. Про це стало відомо завдяки повідомленням на офіційному сайті Apple Music. Так, серед українських зірок можна виділити MONATIK, Макса Барських, Время и Стекло, а також відомий на всю країну хітом "Плакала" гурт Kazka.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно в мережі опублікували інформацію про те, що нібито популярний український гурт Kazka виступатиме на російському концерті "Пісня року" в Дюссельдорфі, Німеччина в 2019 році. Самі музиканти називають це наклепом і закликають фанатів не вірити даним, які не підтверджено ними офіційно.

Нагадаємо, російська "плакальниця" нахабно вкрала хіт гурту KAZKA: вуха в'януть.

Як повідомляв Знай.uа автор хіта "Плакала" "Kazka" пояснив сенс пісні: суть проста.

Знай.uа писав, вчені рознесли мегапопулярний кліп гурту KAZKA в пух і прах.