Супервідомий український гурт KAZKA презентував кліп на пісню "Плакала", яка вже встигла підірвати українців у соціальних мережах.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що цю пісню солістка присвятила тяжкій дівочій долі, про здатність українок відроджуватися через гіркі сльози, про діючий рецепт стирання поганих спогадів.

Більше того наразі вже відомо, що лише аудіозапис пісні, який був викладений у мережі набагато раніші зібрав рекордні для України майже 50 мільйонів переглядів на всесвітньому відеохостингу Youtube.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Популярність гурту сягнула далеко за межі України. Колоритну, самобутню, українську музику гурту KAZKA слухають у Молдові, Болгарії, Росії, Литві та найпрогресивніших Нью-Йорку, Токіо, Лондоні та інших містах.

У свою чергу солістка гурту відразу подякувала всім прихильникам за віру та любов

"Ми хочемо подякувати усім за любов, за ваші відгуки та підтримку. В цьому відео самі відверті емоції справжніх українських дівчат – таких прекрасних, чуттєвих та сильних. Це відео – ода нашим жінкам та подяка за натхнення, любов і силу"– каже Олександра, учасниця гурту "KAZKA".

Разом з тим варто відзначити, що новий хіт українського гурту Kazka під назвою "Плакала" вперше стала лідером музичного чарту на YouTube у вітчизняному сегменті.

"Це перший випадок, коли україномовний трек випередив усі інші та очолив список найкращих, - пишуть ЗМІ.

Раніше наші меломани більше віддавали перевагу російськомовним хітам.

Тепер же ситуація починає кардинально змінюватися, все більше людей цінують саме український продукт.

Композицію завантажили на відеохостинг 17 травня 2018 року. З тих пір відео набрало більше 10 мільйонів переглядів.

У розділі музичних чартів в українському сегменті ютуба є чотири категорії: "Набирають популярність", "Найпопулярніші композиції", "Найпопулярніші музичні кліпи" і "Найпопулярніші виконавці". Kazka стали першими в категорії музичних відео, випередивши Світлану Лободу, "Время и Стекло" і Олю Полякову.

Трек "Плакала" увійшов до дебютного альбому групи Kazka під назвою Karma. Реліз платівки відбувся в квітні цього року.

KAZKA — Плакала

Нагадаємо, кішечка Нікітюк показала найдовші ноги проекту "Танці з зірками.

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода народила від учасника шоу "Голос".

Також "Знай.ua" писав, що Данилко розповів про проблеми з пам'яттю і алкоголем.