Весілля 36-річної кінозірки Пріянки Чопри і її 25-річного коханого Ніка Джонаса відбулася 1 грудня в Мумбаї під грифом "секретно". Щоб фотографії з весілля не потрапили в мережу, гостям заборонили користуватися мобільними телефонами. Тому досі про торжество зірок мало що відомо.

Однак, через кілька днів після весілля, Пріянка і Нік самі поділилися кількома фотографіями та відео з урочистості.

З тих небагатьох кадрів, які молодята вирішили оприлюднити, видно, що до весілля готувалися дуже ретельно. Наречена за день змінила кілька суконь - наразі в мережі з'явилися фотографії двох – білого і червоного.

Традиційне європейське вбрання білого кольору з ніжним мереживом і камінням Swarowski від Raplh Lauren доповнювала розкішна фата довжиною в 22 метри!

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Для традиційної індійської церемонії Приянка одягла лехенгу-чолі (національний індійський одяг). Червоне розкішне вбрання, прикрашене камінням та ручною вишивкою, для нареченої пошив Модний будинок Sabyasachi Mukherji. Завершували образ вуаль і намисто з білого золота від Chopard з діамантами у формі груші.

Нік, до слова, також був одягнений в традиційне індійське вбрання нареченого.

Пропонуємо вам подивитись, наскільки красивим було весілля знаменитостей:

Нагадаємо, нещодавно індійська актриса і модель Пріянка Чопра, яка є найкращою подругою герцогині Сассекської Меган Маркл, показала перші фото зі свого дівич-вечора.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл не приїхала на весілля своєї найкращої подруги Пріянки Чопри

Також Знай.ua писав, весілля Пріянки Чопри і Ніка Джонаса пройшло в індійському стилі. За традицією, святкування відбулося в будинку нареченої, що в індійському місті Мумбаї.