Алла Пугачова в останні кілька років активно експериментує з новими образами – фанати не встигають звикати до одних змін, як Примадонна вже вигадує щось інше.

Нещодавно в Instagram з'явилися фотографії співачки в надзвичайно пишній перуці та окулярах круглої форми. Знімки вразили публіку – практично ніхто улюбленицю одразу не впізнав.

Селфі з Примадонною опублікував гендиректор "Муз-ТВ" Арман Давлетяров. Цей знімок, судячи з хештегом, був зроблений на дні народження доньки Кіркорова Алли-Вікторії.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

"Алла сама на себе не схожа", "Це не вона", "Жах який", "Подумав, що це Укупник", - пишуть в коментарях.

Втім, деякі фанати відзначають, що Пугачова виглядає цілком презентабельно, молодо і "свіжо". Але зірка може з'явитися і у більш побутовому образі – приміром, під час походу за покупками.

Свого часу в Instagram також опублікували фото, на якому відома російська співачка Алла Пугачова зі своїм 5-річним сином Гаррі робить покупки в одному з економ-супермаркетів. За словами Галкіна, фото було зроблено шанувальниками Пугачової.

"Вчора Алла з Гаріком були в магазині - їх хтось сфотографував. Шанувальники Алли опублікували у себе в акаунтах. Куди б дружина не пішла - обов'язково хто-небудь зробить фотозвіт. В невіданні не залишишся", - написав Галкін під фото.

Крім того, Алла Пугачова взяла участь в зйомках кліпу, в якому на неї одягли косуху і перетворили на рок-діву. Артистка одягла молодіжну футболку і шкіряну куртку, а волосся їй поклали в стилі 80-х.

Дивіться: Пугачова на зйомках кліпу в кардинально новому образі

Нагадаємо, Пугачова зізналася, що насправді пов'язує їх з Галкіним.Як повідомляв "Знай.ua", Максим Галкін містично зник після пекельного скандалу. Також "Знай.ua" писав, з'явилися подробиці особистого життя ймовірної коханки Галкіна.