Культова російська співачка Алла Пугачова зовсім нещодавно вирішила покинути велику сцену, після чого з кожним роком все рідше почала з'являтися на світських заходах і вечірках. Також знаменитість перестала завантажувати безліч знімків в Instagram, через що кожен її вихід у світ стає справжньою подією і приводом для обговорень. Проте зовсім нещодавно Пугачова відвідала день народження Алли-Вікторії Кіркорової, дочки свого колишнього чоловіка Філіпа Кіркорова.

Примадонна позувала з музичним продюсером Арманом Давлетяровим, який виставив спільний кадр на своїй сторінці. Так, Давлетяров буквально розбурхав Мережу, адже шанувальники одразу ж почали обговорювати хворобливий вигляд артистки, обговорюючи все це в коментарях. На селфі помітно, що через безліч пластичних операцій підборіддя Пугачової втратило колишню форму і стало неприродно кутастим, через що Алла Борисівна вже не виглядає, як раніше.

Пластичні хірурги явно прибрали занадто багато зайвого в спробах повернути 69-річній співачці колишню молодість. Багато хто також стурбовані тим, що молодий чоловік Максим Галкін став винуватцем такого перетворення, наполігши на безлічі операцій. Ніхто не може сказати напевно, що саме підштовхнуло Пугачову до такого кроку, але фанати просять її закінчувати з уколами краси і підтяжками обличчя.