Незвичайна зіркова пара Максим Галкін і Алла Пугачова знову знаходяться в центрі уваги. Нещодавно з'ясувалося кілька пікантних моментів з їх минулого. В тому числі і про знайомство знаменитостей.

Про це повідомляють російським ЗМІ.

Неймовірно, але Аллу Борисівну з Галкіним познайомив її колишній чоловік Філіп Кіркоров, коли вони ще перебували в шлюбі. Тоді ніхто й уявити не міг, що це невинне знайомство переросте в багаторічну історію кохання.

Максим Галкін чесно зізнався, що це не була любов з першого погляду, хоча він захоплювався творчістю Примадонни. Через кілька років, зовсім недавно Алла вирішила зізнатися, що відчула при першій зустрічі з Максимом.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Алли Борисівни вистачило сміливості визнати, що зустріч з Галкіним змінила все її життя.

"Відчула погляд у спину, прямо відчула. І я злобно подивилася, а він не відвів очі. Я у відповідь поглядом випустила "грім" і ненависть, а він тільки посміхнувся у відповідь. І я пішла… Але я навіть не зрозуміла, що це - не любов, не якийсь особливий інтерес, а струм по всьому тілу", - трепетно згадує співачка.

Романтичні стосунки зав'язалися відразу, ще кілька років Алла була в шлюбі з Кіркоровим. За Галкіна жінка зважилася вийти заміж в кінці 2011 року, а вже в 2013 році у них народилися діти – син Гаррі і дочка Ліза, яких виносила сурогатна мати.

Нагадаємо, "зі старої каналізацією і вставною щелепою": вихід Пугачової у світ паралізував мережу. Примадонну розкритикували за зовнішній вигляд і новий перуку.

Як повідомляв Знай. ua, Пугачова в міні-сукню засвітила свої сухофрукти. Алла Борисівна в черговий раз шокує шанувальників. На цей раз – відвертим вбранням.

Знай. ua писав, що розкрита головна трагедія Пугачової. Алла Борисівна не хоче бачити свого племінника.