Вже дуже довго в Instagram-акаунті Максима Галкіна не з'являлося нічого нового. Фанати встигли занудьгувати. Втім, гуморист з лишком компенсував їх очікування новим цікавим постом. От тільки тепер фанатів турбує дещо інше.

Ведучий продемонстрував підписникам, чим займається на дозвіллі. Виявилося – формує букети. Деякі композиції і справді виглядали вражаюче. Це навело фанатів на думку про те, що гуморист готується до фінансових ускладнень.

На думку окремих хейтеров, Аллі Пугачовій набридли чутки про його романи на стороні, і вона попередила благовірного про розлучення. Неважко здогадатися, що після розставання з такою персоною, Галкін може виявитися незатребуваним як артист і ведучий, ось і намагається розкрутити своє ім'я в сфері, Пугачовій і її знайомим недоступною.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Багато підписників вирішили, що Примадонна вже урізала гроші на утримання гумориста: "Пугачова відлучила від гаманця", - тут же стали підколювати задоволені злостивці. "Продаж оптом і в роздріб", - глузували інші коментатори. Частина учасників дискусії звернули увагу на останній кадр. Там в букеті панувала жовта колірна гамма, що трактується колористами, як швидка розлука. Біля букета стояла рамка з фото Пугачової. Довго фолловери не роздумували:

"Вже готує траурні букети", - написали вони, відзначаючи, що гуморист має намір проводити жінку-пенсіонерку в останній шлях.

Решта заявили, що в цьому йому допомагає Філіп Кіркоров: "А букетики не Ваші – тут явно відчувається кіркоровський стиль".

Раніше ми писали, що журналісти вже не раз розводили Максима Галкіна і Аллу Пугачову за їх 17 років міцного шлюбу. Однак, цього разу плітки були куди серйозніше, зоряна пара зберігала мовчання, а на імовірну коханку і разрушительницу сімейного вогнища сипалися звинувачення.

Нагадаємо, Юлія Барановська, которуюназывают вірогідною коханкою Максима Галкіна, нещодавно вийшла з тіні і вирішила розповісти всю правду про роман з гумористом.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Алли Пугачової і Максима Галкіна, швидше за все, чисто платонічні відносини.

"Знай.uа" писав, Алла Пугачова не перестає дивувати численних фанатів постійними метаморфозами зовнішнього вигляду.