В сім'ї Алли Пугачової сталася трагедія. Співачка не спілкується з рідним племінником з-за аморального способу життя.

Про це розповіла російському виданню колишня дружина і теща Влада Пугачова.

Алла Борисівна зважилася повністю викреслити зі свого життя "незручного" племінника і жити своєю зірковою життям без оглядки на минуле. Адже спочатку у неї були добрі наміри.

Після смерті свого рідного брата Євгена Пугачова взяла під опіку його сина Влада. Вона навіть оплатила хлопцеві лікування вартістю в 10 мільйонів рублів. Крім того, забезпечити його житлом.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однак Влад став не самим вдячним племінником. Він не зміг залишити згубні звички і продовжив вести аморальний і асоціальний спосіб життя. Алла Борисівна прийняла нелегке для себе рішення і повністю відмовилася від спілкування з племінником.

"Він постійно телефонував мені і робить це до цих пір, вимагає гроші, так як все пропиває. Опустився нижче плінтуса. Психлікарня по ньому плаче. Пугачова — свята жінка, стільки для нього зробила, але і у неї вже терпець урвався. Навіть чути не хоче про Владу. А адже йому потрібно було тільки нормально себе вести — і мав би все, що забажає. Алла братові на смертному одрі обіцяла, що нагляне за «дитяткой», але, мабуть, сил немає більше виносити його неподобства", - зазначає теща Влада.

Колишня дружина племінника знаменитої співачки і зовсім заявила, що її шокувало остання зустріч з Владом. Жінка зазначила, що він зовсім не цікавиться долею їх спільного семирічної дитини.

"Приховувати не буду: колишній чоловік діставав дзвінками. У підсумку погодилася заглянути в гості. Мені відкрив чоловік, одягнений в якесь дрантя. Ледве впізнала в ньому Влада. Шкіра між пальцями ніг у нього розмокла і гниє, ледве ходить. Запах жахливий. В квартирі бедлам! Відсутня майже вся техніка. Напевно, продав... Зрозуміла, що вчинила правильно, розлучившись з ним. Скільки не дай, все зіпсує", - розповідає жінка.

Нагадаємо, Барановська розповіла про роман з Галкіним, Пугачової є над чим подумати. Сам обранець Примадонни - ні пари з вуст.

Як повідомляв Знай. ua, Галкін вже готує траурні вінки, фанати шоковані. Ведучий продемонстрував передплатникам, чим займається на дозвіллі.

Знай. ua писав, що молодша колега по сцені підклала Пугачової жирну свиню. Російська співачка Алла Пугачова вразила новою зачіскою.