Примадонна російської естради Алла Пугачова кардинально змінила свій образ. Останнім часом шанувальники зірки і ЗМІ звернули увагу, що російська співачка регулярно фарбується в блонд, та й від фірмових кучерів вже нічого не залишилося.

Нещодавно 69-річна Пугачова здивувала всіх наповал незвичайною зачіскою, як зазвичай, користувачі мережі не змогли промовчати.

Незвичайний знімок Примадонни опублікувала у своєму Instagram співачка Жасмін. Артистки сфотографувались на дні народженні онуки композитора Ігоря Крутого.

"Жінка, яка по-справжньому знає секрет вічної посмішки, доброти і чогось такого дуже теплого і затишного, такого, через що поряд з нею завжди добре " написала Жасмин під фото

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Користувачі мережі навіть не знають, що думати. Деякі припустили, що Пугачова носить перуку. "Найдотепніші" відзначили в коментарях, що Примадонна виглядає молодше 41-річної Жасмин:

«Змінила перуку.і такий захват», «Да, яка там зачіска…, чергова перука…», «обидві Красуні, а зачіска просто стильна для Алли Борисівни», «Колишня була краще!», «Зі старою каналізацією і вставною щелепою…..вгамуватися не може. Стара перечниця. Я про Пугачиху…..», «Та не парьтеся! Вона давним давно носить перуки», «норм зачіска».

Нагадаємо, журналісти вже не раз розводили Максима Галкіна і Аллу Пугачову за 17 років міцного шлюбу. Проте, цього разу плітки були куди серйознішими, зоряна пара зберігала мовчання, а на імовірну коханку і руйнівницю сімейного вогнища сипалися звинувачення.

Чергові чутки про розрив зіркової пари з'явилися трохи більше місяця тому. Тоді в російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що Макс йде від Алли до молодої вагітної коханки. Незабаром ця "коханка", телеведуча Юлія Барановська, спростувала всі чутки про роман і закликала залишити її в спокої.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Алли Пугачової і Максима Галкіна, швидше за все, чисто платонічні відносини.

Також "Знай.uа" писав, що Алла Пугачова не перестає дивувати численних фанатів постійними метаморфозами зовнішнього вигляду.