Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Знаменитість брала участь у проекті "Танці з зірками", а після закінчення шоу відправилася на відпочинок в сонячний Абу-Дабі. Артистка похвалилася не тільки розкішною фігурою в купальнику, але і шикарним готелем, в якому зараз проживає.

"Рай в Абу-Дабі", - лаконічно підписала Нікітюк. За 3 години відео набрало майже 152 тис. переглядів. Фолловери навперебій почали бажати своєму кумиру чудового відпочинку, а також відзначати, що за той час, який артистка провела на шоу, вона помітно схудла і покращала:

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.