Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже сексуальний кадр, показавши розкішні форми. Так, дівчина позувала в апетитній нижній білизні і джинсовій курточці, від якої залишилися тільки рукава.

"Сьогодні я впевнена в собі!", - поділилася емоціями Чері. За 18 годин кадр набрав 207,5 тис. лайків. Хтиві фолловери не змогли пройти повз і почали засипати Ану компліментами з приводу величезних грудей, пишних стегон і сталевого преса. Багато хто також зазначили,що джинсові рукава все ж зайві.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.