Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в спортзалі.

Так, на фотографії Каменських позує в спортивному вбранні власного бренду, яке складається з чорних штанів і червоної кофти. Вона стоїть у спокусливій позі, злегка вигнувши стегна і запустивши руку в копицю кучерявого розпущеного волосся. На обличчі артистки стриманий нюдовий макіяж, а в носі видно пірсинг. Настя не дивиться в камеру, її погляд спрямований в бік.

З підпису до фотографії стає зрозуміло, що Настя Каменських рекламує знижки на речі свого бренду. "Найкращий спосіб не замерзнути взимку – це спортивний костюм @nksport_for_уou. А найкращий час, щоб замовити його собі – прямо зараз. Тільки два дні (6.12-7.12) на всі теплі речі і найпопулярніші моделі буде діяти знижка 55%. Заходьте на сайт kasta.ua і вибирайте свою найулюбленішу, а головне теплу форму. Посилання в шапці профілю", - підписала знімок артистка.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Фотографія сподобалася всім, а ось російські шанувальники не задоволені тим, що не можуть замовити собі речі від Настиного бренду, так як в Росію доставка не здійснюється.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.