Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію, на якій позує в спортивному луці.

Надя постала на огляд публіки в сірому спортивному костюмі, під яким у неї чорно-білий топ, який оголює живіт. В руках Дорофєєва тримає дві невеликі зелені гантельки. Її волосся, недбало зібране у хвіст, а кілька пасом спадають на обличчя. На очах артистки величезні прозорі окуляри, але вона не дивиться в камеру. На нігтях Наді яскравий блакитний манікюр, а на лівій руці масивний чорний годинник.

Як відомо, нещодавно Надя радикально змінила зачіску – відрізала довге волосся і зробила коротке каре. Треба сказати, що саме зачіска співачки останнім часом стала предметом бурхливих обговорень в соцмережах і пресі. А Надя тільки підливає масла у вогонь тим, що публікує фотографії з різними зачісками і довжиною волосся, що ще більше заплутує її фанатів.

"Класні окуляри", "Красуня наша", "Нереальна", "Найкраща", "Дуже красива", "Люблю тебе", "Я не розумію, який у неї колір волосся, і яка довжина?", "Коли ти вже завагітнієш?", "Спортсменка", "Трудяжка", "Фотка бомба", "Супер", "Спортивна Надія", "Красивий костюм, Надя", "Ти така красива", "Стильна," "Надя, а тобі не важко такі гантелі тримати?", "Шикарна", - пишуть фанати Дорофєєвої в коментарях до її фотографії.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Позитив і Дорофєєва на стилі заворожили фанатів зухвалими образами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва вийшла на сцену в сексапільному костюмі, навіть Позитив сторопів.