На днях 37-річна стала героїнею шоу, яке організувала одна з соцмереж спільно з відомим телеканалом, центром "Насильству.ні" та міжнародною організацією "ООН-Жінки" в рамках акції "16 днів активних дій проти насильства щодо жінок".

Під час прямого ефіру зірка розповіла, що також пережила насильство від близької людини.

Ксенія Собчак
Ксенія Собчак

"Це було багато років тому. Я відпочивала на Заході зі своїм молодим чоловіком. У нас сталася сварка в машині, і він почав мене бити, — поділилася вона, — Я вибігла і стала стукати у двері. Мене пустила якась жінка. Після поліція приїхала сама, хоча я не дзвонила. Там закон влаштований таким чином, що не можна відкликати справу. Все виноситься на рівень держави. Є свідки, і немає дороги назад".

Собчак відзначила, що в Росії зазвичай не говорять про насильство:

"Це не є чимось глобальним у свідомості людей, тому вони рідше звертаються в поліцію. Вважається, що краще з гідністю переносити побої, замазувати синці і робити вигляд, що все добре".

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ксенія хоче, щоб випадки домашнього насильства суворо припинялися.

"Момент підняття руки повинен бути червоною лінією, коли ти розумієш, що починається боротьба не зі своєю дружиною, а з державою", — заявляє Ксенія.

Нагадаємо, Міжнародний день боротьби за скасування рабства 2 грудня: історія і значення дати

Щорічно 2 грудня багато країн світу відзначають Міжнародний день боротьби за скасування рабства (International Day for the Abolition of Slavery). Він пов'язаний з датою прийняття Генеральною Асамблеєю ООН Конвенції про боротьбу з торгівлею людьми і з експлуатацією проституції третіми особами (резолюція 317 (IV) від 2 грудня 1949 року).

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Зірка "Кавказької полонянки" заявила про домагання: "він кидався на мене, доводилося замикатися на ключ"

Також Знай.uа" писав про те, що Виснажена Анджеліна Джолі розповіла про сексуальне насильство в сім'ї: що сталося