Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала відео, яким анонсувала великий концерт "Діва" на путінському телеканалі. Таким чином, бідні росіяни, які не змогли купити квитки на живі концерти Лорак, зможуть побачити його по телевізору.

На опублікованому відео звучить пісня Ані Лорак "Удержи мое сердце", а в кадрі з'являються моменти її концертної програми зі змінами образів, підтанцьовкою та величезними декораціями. Також на відео показали повні зали глядачів, серед який російські зірки і навіть прес-секретар президента володимира Путіна Дмитро Пєсков.

У підписі до відео Лорак написала: "Саме сьогодні! О 23.00. Не пропустіть. Шоу "Діва" на 1tv". Російські шанувальники Ані Лорак не залишилися байдужі до цього відео і почали активно обговорювати, розповідаючи, як вони чекають телевізійну версію її концерту. Зазначимо, що нещодавно скандальна артистка стала гостею програми "Вечерний Ургант" на путінському телеканалі, де також анонсувала цей концерт. Ані Лорак розповіла глядачам путінського Першого каналу про телевізійну версію її концертного шоу "Діва", який покажуть на цьому самому каналі.

Артистка закликає російських глядачів включати телевізор в суботу і дивитися її виступ. На відео Лорак нагадала Урганту, що коли вона була у нього в гостях в минулий раз, то анонсувала тур російськими містами. Тепер же з непідробним захопленням вона анонсує телевізійну версію концерту, який покажуть на пропагандистському Першому каналі в Росії.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".