Одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, ангел Victoria's Secret, південноафриканська красуня Кендіс Свейнпол, яка нещодавно відсвяткувала свій 30-й день народження, часто радує шанувальників відвертими фото в своєму Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе тіло у відвертій фотосесії.

Так, Кендіс виклала в мережу сміливе фото, на якому позує в яскравому червоному купальнику-бікіні з безліччю мотузочок і з мінімум тканини, що прикриває інтимні місця. Цей наряд відкриває на огляд публіки ідеальне підтягнуте тіло Кендіс. Дівчина підняла голову до сонця, купаючись в його променях, які пробиваються крізь зарості пальмового листя. Волосся моделі розпущене і спадає на плечі, а з плечей Кендіс скинула леопардову накидку.

У підписі до фотографії Кендіс Свейнпол написала: "Я буду прямо тут". Бурхливі обговорення шанувальників почалися в коментарях до фото Кендіс, де фанати висловили свою думку про її вбранні. Прихильники прямо-таки захоплені її купальником і засипають модель компліментами.

Зазначимо, що у свої 30 років Кендіс Свейнпол може похвалитися чималим успіхом в модній індустрії: вона прикрашає обкладинки відомих глянців, зокрема Vogue і Elle, бере участь у показах Tommy Hilfiger, Dolce and Gabbana, Oscar de la Renta, Fendi, Chanel, Givenchy, Christian Dior і багато-багато інших, а також гаряча блондинка співпрацює з брендом нижньої білизни Victoria's Secret з 2007 року. До речі, крім успішної модельної кар'єри, Кендіс також відбулася як мама двох діточок. Як відомо, другого сина Свейнпол народила в червні 2018 і дуже швидко повернулася у форму.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, відразу після пологів ангел Victoria’s Secret Кендіс Свейнпол роздяглася догола заздрісникам на зло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель Victoria's Secret ледь не втратила бікіні на пляжі з нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.