Вони продовжують працювати разом і розміщують у соціальних мережах публікації, в яких немає і натяку на сімейну драму, але і спільних знімків на сторінках В'ячеслава і Марини теж немає. Про це повідомляє видання «ФАКТИ».

Днями колишній боксер опублікував у Instagram фото Марини і присвятив їй зворушливий пост.

«Сьогодні моя дружина Марина Узєлкова довела, що вона найкраща. Я завжди знав, що вона гідний суперник. Ще й улюблена» - написав В'ячеслав і додав хештеги «дружина», «улюблена», «сім'я».

Таким чином, Узєлков привселюдно продемонстрував захоплення дружиною, яка виграла складний конкурс на проекті «Зважені та щасливі-8». Крім того, чоловік висловив вдячність за підтримку в екстремальному змаганні, в якому тренери вперше взяли участь в минулого випуску проекту. Спільно із учасниками вони долали шлях довжиною в 50 метрів на висоті 18 метрів. Як зізналася після конкурсу Марина, це випробування виявилося для неї нелегким.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Раніше я не боялася висоти, але з віком почала побоюватися травм. Коли ми проходили випробування, я відчула адреналін і мозок відключився. Учасники мене дуже підтримували. До я не могла спасувати, мені потрібно було на своєму прикладі показати, що це можливо, що ми подолаємо це відстань разом. Це була і моя, і боротьба зі страхом і заввишки. Не було краплі сумніву, щоб брати участь своїми підопічними, як б страшно ні було. Ми не просто тренери, які приїхали, потренували і поїхали. Вони беруть з нас приклад, ми їм допомагаємо не тільки для запису», - розповіла Марина.

Нагадаємо, В'ячеслав і Марина разом 19 років, вони виховують сина Роберта і дочку Олівію.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Виснажена Анджеліна Джолі розповіла про сексуальне насильство в сім'ї: що сталося

Оскароносна актриса Анджеліна Джолі, у якої не так давно трапився нервовий зрив, розповіла про те, що розмовляє зі своїми дітьми про проблеми насильства. Про відвертому інтерв'ю Анджеліни Джолі пише видання Marie Claire.

Також "Знай.uа" писав про те, що Пітт отримав від Джолі "все, що хотів": він боровся за право опіки протягом двох років, дітей навіть не питали.