Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram спільним кадром з популярною актрисою Ольгою Сумською. Знаменитості взяли участь у зйомках нового кліпу Ольги Горбачової. Так, артистка відзначила, що Сумська виглядає просто неймовірно у віці 52-х років, хоча на селфі і використовувала фільтр Snapchat.

За добу знімок зібрав майже 25 тис. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори: одні захоплювалися молодістю Ольги, інші ж відзначили, що без великої кількості макіяжу акторка буде виглядати на свій вік:

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.