Відомий український репер і продюсер Олексій Потапенко, більш відомий як Потап, знову порадував своїх фоловерів в Instagram. Знаменитість любить жартувати над колегами по шоу "Голос", особливо часто над Тіною Кароль. Так, артист виставив смішний кадр, на якому взявся за груди співачки. Правда, картонної і тільки на фотографії.

"Тільки не треба писати , що це не пристойно ,у кожного свої ікони і своя релігія ! #голоскраїни", - пожартував Потап. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати побачене: "Льоша, ти зовсім безсмертний?)))))😂😂😂😂", "ВСЕ ДУЖЕ ПРИСТОЙНО ПРОДОВЖУЙ В ТОМУ Ж ДУСІ", "Все там пристойно 😏", "А до живої ікони, так слабо доторкнутися? 😅Тим більше всі можливості для цього є😆😉", "Ікони зазвичай цілують😂😂😂😂😂".

Популярні новини зараз
Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Юрій Горбунов розмістив на сторінці свого мікроблогу фото, на якому позує зі священнослужителем. Однак фото виявилося не простим, адже в ролі священика виступив співак і продюсер Потап. Одягатися в такий спосіб Потапа змусила участь у зйомках комедії «Скажене весілля».

Також Потап представив нову підопічну - 21-річну Мішель Андраде. Сама дівчина родом з далекої Болівії.