Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка зараз відпочиває в Дубаї, продовжує радувати численних шанувальників яскравими світлинами з відпочинку.

Відповідні фото зірка публікує на своїй сторінці у соціальній мережі.

Судячи з фото, цей відпочинок забирає у неї великі гроші.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За словами Лесі Никитюк, вона протягом 6 місяців працювала без вихідних, тому як ніхто інший мріяла про відпустку. Як тільки в Україні відбувся фінал "Танців із зірками", телеведуча відразу ж позбулася свого бального взуття і взялася за планування подорожі. Відома мандрівниця обрала для відпочинку розкішні Об’єднані Арабські Емірати, які вражають красою і дорогими цінами.

Леся Никитюк не тільки ніжиться на пляжі, але і продовжує наповнювати свій блог новими знімками. Днями телеведуча опублікувала знімок, на якому вона позує у звабливій міні-сукні на тонких бретелях. До ефектного образу Леся Никитюк підібрала безліч тонких браслетів.

"Morning😊А що у вас за вікном? Снігопад? Корки на дорогах?😆🙈 Доброго ранку! А що у вас за вікном?Снігопад і затори?😆🙈#dubai#abudhabi #ladyле💋 #багиняламината", - написала Нікітюк під фото.

Зірка розповіла, що обрала для відпустки готель Rixos Saadiyat Island, назвавши його кращим місцем в Абу-Дабі. Одна ніч в звичайному двомісному номері коштує від 2500 ron, що дорівнює 17000 гривень. Кругленька сума за таке задоволення.

У мережі вирішили тут же відповісти на питання знаменитості. А також вирішили залишити безліч позитивних коментарів у бік Никитюк, один коментатор помітив, що вона зажралась:

"Сексуальна красуня", "Лесюню вид божественнейший", "Ти тут така загадкова", "Ели пали, ти садистка😁", "Леся,ось це краса!!!)))", "Класна фотка", "Леся немає слів", "Зажрались", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, українська шоувумен Леся Нікітюк після закінчення шоу відправилася на відпочинок в сонячний Абу-Дабі.

Раніше Знай.uа писав про те, що Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя.

Також Знай.uа повідомляв, що Леся Нікітюк похвалилася неймовірним фото, а фанати буквально втопили її в компліментах.