Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала незвичайне фото, на якому постала перед шанувальниками в кумедному вбранні і з дитячою зачіскою.

Так, на фотографії, що з'явилися в акаунті Лесі, вона позує в готельному номері, сидячи біля ліжка. На ній яскраві вільні штани в біло-жовту смужку і біла футболка з написом "Versace". Частину волосся на голові Нікітюк зібране у високий хвіст на маківці, а інше спадає на обличчя і плечі. Леся мило дивиться в камеру своїми яскравими блакитними очима.

У підписі до фотографії телеведуча, яка зараз відпочиває в Об'єднаних Арабських Еміратах, повідомила, що збирається поїхати в Дубай. "ЛедіВерсасі. Вирушаємо в справжній Dubai! Дивіться сторіс. Отправляемся в настоящий Dubai!!! Смотрите сторис". Цей підпис під фото на двох мовах – українській і російській – спровокувала шквал коментарів щодо мови. Тим не менш, знайшлися і прості шанувальники, які пишуть Лесі компліменти.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Леся, пиши російською мовою, я тебе не розумію", "Леся, це вже не смішно, коли ви суржик використовуєте. Насправді, це вже якийсь сільський гламур", "У тебе дуже гарні очі", "Класні штанці", "Ти красуня", "Офігенний наряд", "Є українська мова, є російська, а суржику немає", "Її сторінка, пише на тій мові, на якій хоче", "Леся говорить, як хоче. А кому не подобається – сидіть мовчки", "Красуня", "Гарного відпочинку, Леся", "Українську не вчать – з нею народжуються. А німець – він завжди німцем залишається", - пишуть фоловери у коментарях до фото Лесі.

Нагадаємо, після "Танців з зірками" Леся Нікітюк перетворилася на дівчину Бонда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк піснею відповіла на образи Влада Ями

Також портал "Знай.uа" писав, що барбі Нікітюк в рожевому латексі показала свого Кена.