Світ побачили рідкісні кадри з дружиною Романа Поланськи Шерон Тейт, вбитої сектою Чарльза Менсона. Знімки були зроблені за три дні до кривавої трагедії.
Британський фотограф Террі’Ніл випустив фотоальбом Terry O’Neill: Rare and Unseen (Рідкісне і небачене). У нього серед інших знімків автора увійшли і рідкісні фотографії Шарон Тейт. Як повідомляє сам 80-річний фотограф, актриса була у передчутті народження первістка: «Вона чекала на свою першу дитину і їй не терпілося стати мамою», розповів він виданню People.

На знімках зображена вагітна Шерон Тейт, яка сиділа на задньому сидінні таксі з носочками для новонароджених. Знімок датується 6 серпня 1969 року. Фотографія була зроблена за три дні до вбивства актриси.
Як стало відомо, фотограф і актриса зустрілися в Лондоні, за три дні до трагедії.

«Вона збиралася повернутися в Америку і запросила мене на вечірку. Я сказав, що задоволенням завітаю. Але приїзду в Лос-Анджелес я був просто виснажений. Я зателефонував їй і сказав, що не зможу прийти. У цю ніч її вбили члени банди Чарльза Менсона», розповів фотограф.

Вагітна дружина культового режисера Романа Поланскі була вбита 9 серпня 1969 року. На її тілі нарахували 16 ножових поранень. В цьому році буде 50 років з моменту трагедії.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У наступному році в широкий прокат вийде фільм Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді". У фільмі покажуть історію Шерон Тейт. Дружину Романа Поланскі у картині грає Марго Роббі.

Нагадаємо, "Богемна рапсодія" від Queen визнана найпопулярнішою піснею століття: причини успіху

Як раніше повідомляв "Знай.иа", Ахтему Сеитаблаеву - 46: як кримський татарин оживив український "Кіборгів"

ТакожЗнай.иа" писав, що Монатік показав, як запалив у Парижі: еротично і сучасно

Відомий український співак, композитор і хореограф Дмитро Монатік поділився з численними фанатами новим знімком в Instagram. Виконавець нещодавно здійснив подорож до Парижа і залишився просто в захваті. Так, артист докладно розповів за що обожнює "місто вогнів" і порадив місця, обов'язкові для відвідування.