Відомий український співак, композитор і хореограф Дмитро Монатік поділився з численними фанатами новим знімком в Instagram. Знаменитість нещодавно відправився в Париж і залишився просто в захваті. Так, артист докладно розповів за що обожнює "місто вогнів" і порадив місця, обов'язкові для відвідування.

"З кожним разом, повертаючись в #Paris , розумієш, чому так багато творчих людей переїжджали жити туди назавжди. Місто, яке просякнуте глибокою, цікавою історією і максимально ретельно зберігає всі її етапи. Хороші і не дуже.
Місце, в якому навіть в середині грудня ти спокійно можеш сісти в літньому кафе і насолоджуватися ритмом Міста. Він у нього свій: розмірений, але при цьому володіє неповторним шармом. Начебто нікуди не поспішаєш, але все встигаєш. Принаймні, у мене склалося таке враження.
Для мене головною причиною візиту в столицю Франції в цей раз була виставка #jeanmichelbasquiat , слова якого мене якось дуже вразили. Кожен раз в момент створення чогось згадую, що ”Every single line means something”. Також хотілося особисто познайомиться з класичною програмою французького шоу, побачити і зрозуміти їх лінії всесвітньо відомих кабаре #MoulinRouge #Lido #CrazyHorse
Чув багато про кожне з них, але як і в житті, люблю перевіряти все особисто. Відвідав. Перевірив. Відчув. Щиро рекомендую сходити на кожне з вище згаданих кабаре, але особисто я повернувся б ще раз в @crazyhorseparis_official
Красиво. Еротично. Сучасно і сексуально. Ретельно продумана Музика і Світло, настільки особливо підкреслює красу і магію жіночого тіла, що часом дух захоплює. Обов'язкове до відвідування. Але якщо зараз немає можливості опинитися в Парижі, можна подивитися відео кліп @beyonce #Partition , щоб мінімально зрозуміти, що Вас чекає при відвідуванні.", - порекомендував всім Монатік.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв "Знай.uа", відомий українські співак Monatik зовсім нещодавно здивував шанувальників новим яскравим і душевним кліпом на пісню "Зашиває душу". В кадрі артист з'являється з симпатичною молодою моделлю, з якою проводить день у Венеції.

Також артист не по-дитячому запалив у компаніїі голих моделей.

А ще Монатік зробив для онкохворої дитини дещо особливе.