Скандальна українська виконавиця Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує свою кар'єру в Росії, ретельно приховує своє особисте життя.

Всі знають, наскільки знаковим став для Лободи 2018 рік, причому, не тільки у творчій кар'єрі, але і в особистому житті. Співачка зізналася на одному зі своїх концертів, що щаслива стати в цьому році мамою ще однієї прекрасної доньки, і це плід великої любові.

Хто ж батько маленької Тільди? Це питання досі не дає спокійно спати, як журналістам, так і шанувальникам популярної виконавиці. Світлана цю інформацію тримає під сімома замками, в той час, як в мережі, все частіше і частіше, підтверджуються чутки про те, що батько дитини Лободи легендарний Тілль Ліндеманн – 55-річний німецький вокаліст, автор текстів пісень і фронтмен гурту Rammstein.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Так, наприклад, у Мінську старша донька співачки Єва була помічена активно танцюючою під хіти зіркової мами – в шапці і футболці з написом LINDEMANN. В таку випадковість повірити складно. Ходять чутки, що старша донька Лободи обожнює Тілля.

ЗМІ все частіше публікують фотографії з теплих сімейних вечорів, а дорогоцінний подарунок рокера – прикрасу у вигляді цикади, судячи по сторінці артистки в Instagram, донька Лободи не знімає.

Нагадаємо, Світлана виклала в мережу нове епатажне фото, яким анонсувала своє шоу в Мінську. На фотографії Лобода позує під час монтажу сцени для концерту. На ній спортивний костюм, який складається з чорних штанів і червоної толстовки, поверх якого вона одягла жатий червоний пуховик. На ногах артистки величезні білі кросівки, на голові чорна кепка, а на обличчі сонцезахисні окуляри.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, але, як завжди, є і ті, хто не в захваті від таких фотографій.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.