Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram дуже милим фото сина Леона. Хлопчику 12 грудня виповнилося 4 роки. Знаменитість зворушливо привітала Леона з днем народження, назвавши "любим рижиком".

"Найулюбленіший рижик у всьому Всесвіті❤️ з днем народження❤️❤️❤️❤️❤️", - трепетно підписала Камінська. Фолловери залишилися у захваті і навіть відзначили, що син схожий на маму як дві краплі води: "😍😍🎉🎉🎉Любові і радості вашій родині !!!! Рижик ти просто чудо 😍😍😍", "Оооо ще один іменинний рогалик😍🤗❤️ Славка, здоров'я Леончику🙌🏻", "Чудовий хлопчисько😍 З днем народження! Міцного здоров'я тобі!", "У Леона з Лаурою пару днів різниці в Днях народженнях?😯 круто".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.