Відома британська співачка, дизайнер, дружина футболіста Девіда Бекхема, світська левиця Вікторія Бекхем нещодавно шокувала шанувальників культової пари. Так, знаменитість з'явилася на людях без любовного татуювання на івриті, переклад якого означав: "мій чоловік належить мені, а я належу своєму чоловікові". Таким чином Вікторія буквально підтвердила чутки про проблеми у стосунках з Девідом.

"Просто малюнки на тілі більше не відповідають моєму статусу", - спробувала заспокоїти фанатів Бекхем. Втім, це вже не перша тату, пов'язана з легендарним футболістом, від якої дизайнер вирішила позбутися. Раніше світська левиця видалила напис "разом назавжди" на зап'ясті. Тепер шанувальники не на жарт переживають за розлучення ідеальної сім'ї.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Вікторія Бекхем показала в Instagram всіх своїх дітей: Брукліна, Ромео, Круза, Харпер і коханого чоловіка , які радо бавилися в морі.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також знаменитість показала свого старшого сина Брукліна і пожартувала, назвавши його таксистом.

А ще Девід Бекхем показав, як проводить час з 7-річною донькою Харпер Севен і підстриг їй кінчики.