Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася осиною талією і розкішними пишними стегнами у вузеньких джинсах. Так, дівчина рекламувала салон краси, всіляко вихваляючи його, проте так і не змогла прикрити величезні силіконові груди.

За 16 годин кадр зібрав майже 103 тис. лайків. Хтиві фолловери залишилися в захваті від побаченого, взявшись розхвалювати обличчя і тіло Квітко, ніжно називаючи її "лялечкою". Були і ті, хто нагадав Анастасії, що їй краще не фотошопити обличчя так сильно, адже багато хто бачили його без ретуші.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії, де позувала в дуже відвертому боді, футуристичних окулярах і срібних ботфортах.