Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася просто неймовірною зйомкою, в якій перевтілилася в декількох героїнь культових творів мистецтва. Варто відзначити, що раніше в проекті популярного фотографа також були задіяні Джамала, Монатік, Надя Дорофєєва та Тіна Кароль.

"By @jekagdetotut", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери залишилися в захваті: "Краще оригіналу 😘", "Ого круто, задумка шик🤗🤗🤗 от, завжди захоплювало таке мислення і бачення, вогонь👏👏👏🤩🤩🤩", "Ніби так і треба - клас", "Ну нічого собі ЧІЧА СХУД 😂😂", "Дама з горностаєм 😍 дуже красива картина 🔥А з тобою ще краше😍🔥🤗", Це реально шедевр! 💥💥💥".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.