Легендарний російський рок-гурт ДДТ на чолі із незмінним фронт-меном Юрієм Шевчуком презентували новий кліп на пісню "Альтернатива", в сюжет якого покладено злободенні реалії життя звичайного росіянина.

Відповідне відео було опубліковано в YouTube і за короткий час набрало мільйонні перегляди.

Частина інтернет-користувачів висловили свою думку про гнітючу ситуації в країні, в якій знайшли творчість групи Юрія Шевчука "островом любові і надії".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За словами музикантів, пісня "Альтернатива" стане частиною їх нового альбому "Галя ходи". Кліп цікавий своїм мінімалізмом, адже в ньому представлений тільки один герой.

У сотнях коментарів під відео росіяни різко висловилися на адресу уряду і умов життя в РФ.

"Зараз країна знаходиться навіть не в лайні, а просто хрін знає де, всі цінності сплутались, все викривлено змінилося, влада за бидло тримає народ, музика ДДТ, творчість Юрій Юліановича - це острівець любові, надії, віри", - наголошується в одному з коментарів. Але в цілому фани тепло сприйняли кліп і закликали в майбутньому продовжувати розкривати злочин влади.

"Сподіваюся, люди, які довели до такого стану країну, хоча б подивляться це відео", "Як завжди на висоті", "Мочи їх, дядя Юра", "Юрій Юліанович - це розум, честь і совість російського року! Чи не продався і не прогнувся", - наголошується під відео.

Нагадаємо, лідер групи ДДТ Юрій Шевчук відмовляється давати концерти для російських військових, яких відправили на окупований Донбас та в Сирію.

Свою позицію він озвучив в інтерв'ю відеоблогеру та журналісту Юрію Дудю. Він сказав, що з нього досить таких гастролей.

Раніше Знай.uа писав про те, що легендарний гурт "ДДТ" привітав усіх з Новим роком піснею "Всім миру і добра" про третю світову війну. Відео було опубліковано на особистому каналі групи "ДДТ" в YouTube.

Також Знай.uа повідомляв, що замість Володимира Путіна країною може управляти "який-небудь Петрович". Таку думку в інтерв'ю RFI висловив Юрій Шевчук, лідер російської групи "ДДТ".