Відома українська співачка, переможниця пісенного шоу "Євробачення 2016" і молода мама Джамала нещодавно здивувала шанувальників в Instagram дуже милим кадром. Знаменитість похвалилася зворушливим знімком з маленьким сином Емір-Рахманом. Варто зазначити, що артистка давненько не виставляла спільні кадри і малюком і ніколи не показувала його обличчя фанатам.

"Моя любов! Pure Love❤️", - поділилася емоціями Джамала. Фолловери залишилися в захваті: "Який вже дорослий😻 Тільки вчора народився ж, аааа) Джа, Ви така щаслива тут, нехай ваше щастя триває вічно!❤️", "Такі милі два котики❤️", "Щасливі очі матусі,так мило❤️", "Це так мило, що навіть до сліз❤️😭 будьте щасливі всі разом🙏🏽😘".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Джамала, показавши ідеальні сімейні стосунки в Instagram, готова записати новий альбом. Варто відзначити, що над ним артистка працювала навіть на відпочинку.

Також Джамала відпочивала в Туреччині, звідки викладала дуже красиві кадри. На цей раз знаменитість показала маленького сина на пляжі і розповіла, як полегшити відпочинок молодим мамам.