Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. Так, на своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фото, на якому позує не одна.

На знімку, який з'явився в профілі Ані Лорак, вона позує в компанії двох чоловіків і Тетяни Навки - дружини Дмитра Пєскова, який є особистим прес-секретарем російського президента Путіна. На фотографії артистка позує в червоній толстовці з блискучим принтом та в сірих штанях. Її волосся зібране ззаду, а на обличчі майже немає макіяжу. Деякі шанувальники відзначили, що в одягненою Ані Лорак виглядає навіть краще, ніж напівголою.

У підписі до фотографії артистка розповіла про спільний з Навкою проект: "Зовсім скоро діти та їх батьки зможуть зануритися в красиву казку під назвою #аленькийцветочек. Це вона з моїх улюблених казок. Дякую за цікаву роботу всій команді: продюсеру і ідейному натхненнику @tatiana_navka, режисерові @_sechenov.com_, музичному продюсеру @edgarskrip, композитору Сергію Ковальському".

Користувачі засипають Лорак компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні. Тим часом українці, які підписані на артистку в Instagram, нагадують їй, що вона зрадила Україну і розважає росіян, коли в країні йде війна з Росією. Деякі також дорікнули Лорак в тому, що в гонитві за славою і грошима вона втратила чоловіка.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

"Кароліночка, рідна, не втомлюєшся балувати нас своїми проектами, де так чудово розкривається твій божественний голос. Спасибі", "Класно вийшло. Дуже цікаво подивитися", "А як звуть дівчину блондинку? Вона актриса?", "Це Навка, її тут дійсно важко впізнати", "Яка Навка на фото. Напевно без мейку", "Навка опудало", "Навка жахлива", "На жаль, наші не "московські" діти не зможуть подивитися красиву казку під назвою #аленькийцветочек", "Одягнена виглядаєш набагато краще, ніж напівгола" – пишуть в коментарях.

Нагадаємо, поки Лорак кличуть на гастролі в рідну Україну, вона розважає росіян.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".