Солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра", відома українська співачка Анна Сєдокова, яка живе і працює в Москві, часто радує шанувальників новинами свого життя в Instagram. Співачка не втрачає можливості похвалитися в мережі своїми соковитими формами, і кожен раз публікує знімки, на яких позує у відвертих вбраннях.

Так, в цей раз Сєдокова не змінила своїм принципам і опублікувала дуже відверте, якщо не сказати розпусне, фото. На знімку багатодітна мати Анна Сєдокова позує повністю голою, а груди видно майже цілком. На обличчі артистки яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала червоною помадою. На шиї співачки оригінальне кольє, а на очах сонцезахисні окуляри, волосся розпущене і спадає на спину. Пікантності цьому фото додає язик Сєдокової, який вона вивалила з рота.

У підписі до фотографії співачка написала: "Чому мені здається, що це фото тобі сподобається найбільше. Photo - улюблений @multikov. Hair - @elenaball19. MakeUp - @papuk_beauty. Style - @alena_tern. Язик - мій". Відзначимо, що це ж фото Анна Сєдокова поставила на аватарку своєї сторінки в Instagram.

Шанувальники не залишилися байдужі і почали активно обговорювати нове фото на сторінці Анни Сєдокової. Більшість фанатів пишуть артистці безліч компліментів, але є і хейтери, яким, як завжди, щось не подобається. Деякі з тих, хто прокоментував фото Сєдокової, порадили їй бути скромнішою. "Досить виставляти груди, Аня, я тебе поважаю звичайно, але вже це перебір", "Фотошоп конкретний, вона ніяка, взагалі стрьомна", "А в чому сенс фотки? У мене на шиї мідний дріт і зараз зжеру всю помаду. Якось то так? Груди бачу, і? ", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Кейт Міддлтон пожертвувала своє волосся, а потім дізналася про онкологію
Показати ще

Нагадаємо, розпусна Сєдокова здивувала шанувальників новорічним фото.

Ранее портал "Знай.ua" сообщал, что Седокова посвятила статью хейтерам.

Також портал "Знай.uа" писав, що Седокова зібрала сексуальних подружок і влаштувала "тройничок".