Відома російська модель Анастасія Решетова, яка в 2014 році отримала титул першої віце-міс Росії, і яка є нареченою репера Тіматі, часто балує шанувальників новими фото в Instagram. На цей раз модель показала відверте фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

Так, на сторінці Анастасії Решетової з'явилося фото, на якому вона позує сидячи в кріслі і витягнувши довгі ноги. Дівчина фотографує себе у величезне дзеркало на телефон. Вона сидить, закинувши ногу на ногу, у коротенькому сірому платті і в таких же довгих ботфортах на шпильці, які ледь не досягають стегон. Волосся моделі акуратно причесане і відкинуте назад, а на її обличчі яскравий макіяж з акцентом на очах.

У підписі до фотографії Настя нескромно написала: "Бос на все життя". Фото Анастасії Решетової викликало шквал коментарів та обговорень в мережі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі радять Насті бути скромніше. Дівчата запитують, де придбати такі стильні ботфорти.

"Шикарна Настя. Це вбрання личить тобі", "Ти схудла", "Красуня", "На Моніку Беллуччі схожа", "Навіщо така красива", "На Оксану Самойлову схожа", "Красива жінка. Я на вас дивлюся і милуюся. Така розумничка. Красотуля!", "Дуже красиво і гармонійно! Якщо не секрет, де ви ботфорти купували, дуже подобаються", "Чоботи можна було і до трусів купити", "Дуже шикарна", "Як вам добре бути елегантною і витонченою, кращий образ", "Яка ж ти красива", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Анастасії Решетової.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала ідеальні форми Решетової у своєму шоу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко розкрила вагітність нареченої Тіматі.

Також портал "Знай.uа" писав, що подружка Тіматі вперше заговорила про свого пузожителя.