Кращої європейської комедією стала "Смерть Сталіна», її вибрала Європейська кіноакадемія.

Передає Deutsche Welle.

31-я церемонія вручення премій European Film Award почалася ввечері в суботу, 15 грудня, в Іспанії.

Кадр з фільму

Дія фільму переносить глядача в момент, коли радянський диктатор Йосип Сталін помер, і колись близький коло диктатора починає ділити владу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У січні 2018 року міністерство культури РФ прибрало комедію з прокату.

Міністр культури РФ Володимир Мединський вважає "символічним" те, що деякі сцени фільму знімалися в Києві. Про це він сказав у своєму Twitter.

"Як з'ясувалося, англ.фільм "Смерть Сталіна", показ якого обмежений майже у всіх країнах СНД, знімався ... в Києві. Символічно", - пише міністр.

Нагадаємо, Олександр Усик відкинув запрошення Сильвестра Сталлоне: що запропонував чемпіону зірка Голлівуду

Український боксер не став зніматися в картині "Крід-2", тому що в цей час готувався до поєдинку.

Абсолютний чемпіон світу з боксу Олександр Усик відповів відмовою на пропозицію всесвітньо відомого актора і режисера Сільвестра Сталлоне взяти участь в зйомках картини "Крід-2". Усик пояснив, що не зміг знятися у фільмі Сталлоне з-за того, що знімальні дні збіглися з датами його тренувального табору. В ефірі телеканалу "112 Україна" боксер зазначив, що йому довелося сконцентруватися на підготовці до чергового бою і відмовитися від привабливої пропозиції.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Європа обрала кращі фільми 2018 року: повний список

суботу, 15 грудня, в Севільї відбулася 31-я церемонія вручення кінопремії European Film Award. Лауреатів визначає Європейська кіноакадемія.

Також "Знай.uа" писав про те, що Улюблений співак мільйонів зіграє в "Зоряних війнах": фанати радіють

Англійська музикант і автор пісень Ед Ширан вже брав участь у зйомках фільмів і телепередач. Для нього акторська гра в епізоді "Зоряних воєн" буде не першим досвідом, однак дуже важливим.

Співак, який нещодавно отримав почесний орден Британської імперії, зіграє важливу роль в "Зоряних війнах".