Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала селфі в дзеркалі, поставши в абсолютно новому образі. Так, артистка перевтілилася в блондинку з довгим волоссям, а шанувальники зазначили, що тепер Настя не схожа сама на себе.

"#xfactor ", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не змогли пройти повз, але більшість з них залишилися розчарованими: "Я думала це Седокова🔥", "Як Баба Яга", "😵це ж Ганна Седокова?!!!", "Ну не треба воно Вам ... не потрібні ці образи Бионсе Шакір і всіх інших заморських поп... залишайтеся просто Настею Каменських ви набагато крутіше всіх! Нехай вони Вас копіюють ❤️", "Настя,ну де ти береш цю мішуру? Ти ж гарна дівчинка.", "Стала схожа на Седакову, Лободу, Варнаву ..".

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.