Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила прорекламувати власний еротичний календар на 2018 рік і акуратно перегорнула його, засвітивши найвідвертіші фото. Так, дівчина поділилася найпотаємнішим: знімками в еротичній спідній білизні і навіть без неї.

За 6 годин ролик зібрав майже 196 тис. переглядів. Фолловери залишилися в захваті, адже встигли розгледіти все, що тільки можна було. Були і ті, хто зазначив, що Чері залишила календар без інтриги, але все одно розхвалили соковиті форми.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднаєтися до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.